Hindbær- og citronparfait
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : |
|
|
Hindbæris:
Pisk æggeblommerne og sukker hvidt og luftigt. Pisk fløden til hårdt skum og bland det i æggedejen. Mos hindbærrene lidt og bland dem i massen. Beklæd en aflang form, 2 l med plastfolie. Hæld ismassen i, den skal nå halvt op ad kanten. Dæk med plastfolie og stil den i fryseren. Lad den stå ca 1 time, til den begynder at blive hård. Citronis: Pisk æggeblommerne og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt citronsaft og skal. Pisk fløden stiv og rør den samt creme fraiche i æggemassen. Tag formen ud af fryseren. Læg nogle hele hindbær over hindbærparfaiten og kom citronparfait over. Dæk med plastfolie og stil formen i fryseren igen. Lad den stå i ca 3 timer. Lad parfaiten stå i køleskabet i 30 min inden serveringen. Tag parfaiten ud af formen og skær den i skiver. Anret skiverne på et fad og pynt med hindbær og citronskal. |
|
Opskriften er vist 15381 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne