Gråand med nødder

Gråand med nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 gråænder
1 spsk.smør
 salt
 peber
150 g.hasselnøddeflager
2 dl.vildtbouillon
1 dl.rødvin
1 dl.piskefløde
1 spsk.ribsgelé
 
Opskrift:
Rengør ænderne omhyggeligt. Del fuglene på langs. Tør dem af i køkkenrulle. Gnid dem med salt og peber og tryk nøddeflagerne ind i kødet.

Brun dem, 1 ad gangen, i smør i en stor gryde. Pas på, at smør og nødder ikke branker. Tilsæt bouillon og fløde og lad retten simre i 35-45 min. Stegetiden kan variere afhængigt af fuglenes alder. Tag fuglene op og hold dem varme, indpakket i folie og håndklæder.

Saucen jævnes med maizena, smages til med salt, peber og ribsgelé og farves evt. med kulør.

Serveres med en salat af 2 hjertesalat revet i mindre stykker, 2 appelsiner i tynde skiver eller både, 1 rødt æble i tynde både, samt en dressing af olie, eddike og 1 spsk honning.





karakterer:
Opskriften er vist 14906 gange,
og udskrevet 476 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu