Gråand med nødder
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Rengør ænderne omhyggeligt. Del fuglene på langs. Tør dem af i køkkenrulle. Gnid dem med salt og peber og tryk nøddeflagerne ind i kødet.
Brun dem, 1 ad gangen, i smør i en stor gryde. Pas på, at smør og nødder ikke branker. Tilsæt bouillon og fløde og lad retten simre i 35-45 min. Stegetiden kan variere afhængigt af fuglenes alder. Tag fuglene op og hold dem varme, indpakket i folie og håndklæder. Saucen jævnes med maizena, smages til med salt, peber og ribsgelé og farves evt. med kulør. Serveres med en salat af 2 hjertesalat revet i mindre stykker, 2 appelsiner i tynde skiver eller både, 1 rødt æble i tynde både, samt en dressing af olie, eddike og 1 spsk honning. |
|
Opskriften er vist 14906 gange,
og udskrevet 476 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne