Hasselnøddeparfait med melonkugler

Hasselnøddeparfait med melonkugler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 æg
1.25 dl.flormelis
3 dl.piskefløde
1 dl.hasselnødder ristede og fri for skaller
1-2 tsk.pulverkaffe
1 honningmelon
0.5 vandmelon
 blade fra citronmelisse
 
Opskrift:
Pisk æg og flormelis luftigt. Mærk med en finger på skålens kant, om sukkeret er opløst i æggedejen. Pisk fløden stiv og hak hasselnødderne i en køkkenmaskine. Bland æggedej, fløde, nødder og pulverkaffe. Hæld massen i en ismaskine. Kom den frosne ismasse i en aflang form, dæk formen til og stil den i fryseren i ca 4-5 timer eller længere. Du kan også bruge isen direkte fra ismaskinen, konsistensen er da som soft ice. Grav kugler ud af melonen med et kuglejern. Læg kuglerne i nogle glas eller skåle og kom en klat is over. Pynt med citronmelisse og servér.





karakterer:
Opskriften er vist 9164 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu