Hasselnøddeparfait med melonkugler
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : |
|
|
Pisk æg og flormelis luftigt. Mærk med en finger på skålens kant, om sukkeret er opløst i æggedejen.
Pisk fløden stiv og hak hasselnødderne i en køkkenmaskine.
Bland æggedej, fløde, nødder og pulverkaffe. Hæld massen i en ismaskine.
Kom den frosne ismasse i en aflang form, dæk formen til og stil den i fryseren i ca 4-5 timer eller længere. Du kan også bruge isen direkte fra ismaskinen, konsistensen er da som soft ice.
Grav kugler ud af melonen med et kuglejern. Læg kuglerne i nogle glas eller skåle og kom en klat is over. Pynt med citronmelisse og servér.
|
|
Opskriften er vist 9161 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne