Glace au four
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne til hårdt skum, ca 5 minutter, med en el-pisker. Vend sukkeret i.
Læg lagkagebunden på et ovnfast fad og dæk den med syltetøj. Læg isen ovenpå og dæk den med syltetøj. Læg isen ovenpå og dæk straks med marengsdejen. Isen skal dækkes helt af marengsen, der må ikke være nogen huller.
Sæt fadet i ovnen ved 175º og bag desserten til marengsen er blevet lysebrun.
Server desserten straks sammen med bær eller frugt.
|
|
Opskriften er vist 13172 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne