Gambas con ajo

Gambas con ajo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hanne Frandsen

Indsendt :     

Ingredienser:
1.5 hot chili i tynde strimler - uden kerner
150-175 g.smør
6 spsk.olivenolie
6 spsk.citronsaft
4 fedpresset hvidløg
500 g.kolde store rejer
2 spsk.hakket persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt smør og olivenolie i en dyb pande tilsæt citronsaft, hvidløg og chili. Sauter. Tilsæt rejer og varm igennem. Persillen tilsættes lige inden servering. Serveres med godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 12400 gange,
og udskrevet 273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-23 09:51:43
Denne ret er så spansk som noget kan være! Super forret og meget nem og hurtig at lave.

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig lækker opskrift. Man kan dog godt halvere smøret uden at det gør noget.