Gråand med majroer

Gråand med majroer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 gråænder
1 kg.majroer, (helst runde)
100 g.smør
12-15 småperleløg
1 spsk.sukker
1 spsk.hvid vineddike
1 lille glasmørk rom
1 glastør hvidvin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl majroerne og kom dem i en gryde med halvdelen af smørret og lad dem blive brune på alle sider idet der røres rundt. Skræl de små løg. Når majroerne er gylden drysses der sukker over. Lad dem karamelisere og kom derefter vineddiken i. Lad eddiken fordampe og tag gryden af ilden.

Læg ænderne i et stegefad og smør dem godt. Læg de små løg rundt om. Krydr med salt og peber og læg et par smørklatter ved løgene.
Sæt ænderne i en varm ovn og lad dem stege 15 min. ved 220°. Hæld nu rommen over og flambér. Læg majroerne ned i fadet og tilsæt hvidvinen og steg ænderne ca. 10-15 min.

Serveres rygende varme.





karakterer:
Opskriften er vist 11762 gange,
og udskrevet 208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu