Gråand med majroer
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : |
|
|
Skræl majroerne og kom dem i en gryde med halvdelen af smørret og lad dem blive brune på alle sider idet der røres rundt. Skræl de små løg. Når majroerne er gylden drysses der sukker over. Lad dem karamelisere og kom derefter vineddiken i. Lad eddiken fordampe og tag gryden af ilden.
Læg ænderne i et stegefad og smør dem godt. Læg de små løg rundt om. Krydr med salt og peber og læg et par smørklatter ved løgene. Sæt ænderne i en varm ovn og lad dem stege 15 min. ved 220°. Hæld nu rommen over og flambér. Læg majroerne ned i fadet og tilsæt hvidvinen og steg ænderne ca. 10-15 min. Serveres rygende varme. |
|
Opskriften er vist 11762 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne