Baskisk bondesuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og sorter bønnerne. Stil dem til udblødning i rigelig koldt vand i mindst 10 timer. Skær løget i tynde skiver og pancettaen i små terninger og sauter begge dele i fedt i en stor gryde. Snit hvidkålen i meget tynde strimler og læg dem i gryden sammen med de udblødte (afdryppede) bønner, finthakket hvidløg samt salt og peber. Hæld 2 l vand ved og lad det snurre 2 1/2-3 timer, indtil bønnerne er møre. Skær brødet i småstykker og rist dem sprøde og gyldne i olie.
Smag suppen til og server den med lidt vineddike hældt i hver portion. |
|
Opskriften er vist 31228 gange,
og udskrevet 405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne