Frossen tyttebærmarengs
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum. Pisk æggeblommer og sukker sammen og rør tyttebærrene i. Smag evt. til med gin. Vend forsigtigt fløden og derefter æggehviderne i. For en bageform med plastfolie (ca. 1½ l). Hæld halvdelen af massen i formen. Læg marengs på. Dæk med resten af tyttebærmassen. Lad isen fryse mindst 3 timer. Vend isen ud på et aflangt fad. Lad isen stå 20 minutter inden den serveres pyntet med marengs og citronmelisse.
|
|
Opskriften er vist 10439 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne