Drambuie is med marcipan
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Is:
Blød nougat og marcipan, skæres i mindre tern og fryses fladt på plade. Æggeblommer piskes med sukker, til det er let og luftigt. Flødeskum tilsættes. Nougat- og marcipantern, hakket chokolade og nøddeflager, vendes i massen. Drambuie tilsættes, og der røres godt rundt med en grydeske. Hældes i folieform og fryses natten over. Pure: Jordbærrene lægges i foodprocessor og blendes til pure. Anretning: Jordbærpure hældes i bunden af dyb tallerken. Kugler af Drambuie-is anrettes ovenpå. Blåbær fordeles jævnt i jordbærpuréen. Citronmelisse lægges ved isen. |
|
Opskriften er vist 10290 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne