Daim islagkage 06
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Nytår Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggehviderne næsten stive, og vend sukkeret i. Pisk det helt stift, og vend de finthakkede mandler i.
Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform, og bag den i ca. 30 min. ved 175 grader C. alm. ovn. Afkøl bunden helt på en bagerist, inden isen kommes på. Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt. Pisk fløden til flødeskum, og vend den i æggemassen sammen med grofthakket daim. Fordel ismassen oven på marengsbunden, og dæk den til. Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer. Lad isen stå i ca. 20 min på bordet inden servering. |
|
Opskriften er vist 148400 gange,
og udskrevet 5600 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (126 stemmer) |
|
Kommentarer louise - 2014-03-21 14:20:31 Hvor mange personer er der til i en springform? louise - 2014-03-21 08:16:45 Hvor mange personer er der til i en springform? Dorthe - 2014-01-24 16:42:25 Super dejlig opskrift på en fantastisk is. Vi lavede dog is og bund adskilt og skar bunden til 'vafler'. Det blev ikke ringere :) lene - 2012-12-28 22:42:07 kan man bruge skildpader i stedet for deim? Mimi - 2012-06-10 13:34:20 Kan man lave isen uden bunden? Altså smager den stadig godt? Mona - 2012-06-04 10:48:19 JEG HAR LAVET DEN MANGE GANGE. MEN KØBER EN VANILLAIS OG KOMMER HAKKET DAIM OG MØRK CHOKOLADE I ISEN (DEJLIGT NEMT). ENDVIDERE BAGER JEG 2 MARENGSBUNDE, NR. 2 LÆGGER JEG PÅ TIL SIDST OVEN PÅ ISEN. HUSK AT SERVERE MASSER AF JORDBÆR TIL. MUMS! tot - 2012-02-23 14:49:07 sådan den ser lækker ud jeg skal nemlig bruge den til en stil til skolen den er vildt lækker :) jeanette - 2011-12-30 17:09:35 uhm og med hjemmelavet daim er den super lækker :) Kathrine - 2011-11-12 10:35:25 mums, jeg tog isen op i min ismaskine inden jeg lagde den oven på bunden:) Ann - 2011-07-08 12:56:01 den er super lækker,jeg bruge dronning mandler istedet for daim, og så dobbel op på isen ;) og alm nødder i bunden istedet for mandler. anonym - 2011-05-23 13:43:59 Denne dessert er total lækkrt. AMANDA - 2011-01-30 15:56:47 Den er rigtig rigtig god, og den mætter god. Den skal prøves. frk. anne - 2010-10-06 13:58:55 Den er vildt lækker!! og så nem at lave Esben larsen fra hvilebjerg - 2010-08-31 19:03:26 2.67.gram Esben larsen - 2010-08-31 19:02:04 Den smager kanon godt :D Ag - 2009-12-19 20:58:08 Den ser rigtig lækker ud... Så den måtte jeg prøve lave... Mums sir jeg bare, bare tanken får mine tænder til a løbe i vand... Kan klart anbefales... LouiseHof - 2009-06-21 20:10:11 Uh, kender denne fantastiske opskrift.. den er bare SÅ lækker, i en snæver vending kan færdig vanilieis bruges og så i blandes daim,- hurtigt og en måde at spare lidt, når man er studerende.. annekatrine - 2009-06-02 15:22:47 En rigtig god dessert, som alle er vilde med. Altid et hit! Mig - 2008-12-29 13:50:17 Kan man godt bruge en gummi spring form, formet som et hjerte som er 25 cm bred og 4 cm høj Svar hurtigt tak! Skal lave den til i overmorgen Rebecca - 2008-08-23 19:47:15 Vi gør det at vi bruger bagepapir i bunden i stedet for, og det er godt. Anja. - 2008-06-15 13:34:52 4 daim er det samme som 120 g Anja - 2008-06-15 13:33:15 Hold da kæft... det er den bedste is jeg nogen sinde har smagt. Uhm..Kan stærkt anbefales. anonym - 2008-03-22 17:30:25 Jeg bagte bunden ved 175 grader, som der står i opskriften, men efter bare 15 minutter var sort i bunden og stenhård, så den var lige til at smide ud. Jytte Hanne - 2008-03-17 23:34:02 Ja den er super. Har et bud på at opskriften kan være fra Norge, for der fik jeg den for første gang for mange år siden.... Marianne - 2008-03-17 07:55:55 Hvor mange gram er 4 stk. Daim? Karen Marie - 2007-12-28 16:40:55 For andet år i træk skal vi have denne til dessert Nytårsaften - det er guf. gitte - 2007-10-30 16:51:03 den er så nem og lave og gæsterne er vilde med den.Man kan simpelthen ikke ramme forkert - den er super. Lone - 2005-01-01 01:01:01 Den ser meget lækker ud. den skal vi nok prøve og lave. Per - 2005-01-01 01:01:01 Brug hakket daim som pynt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne