Chokoladeis med appelsinlikørsovs
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Hæld appelsinjuice i en kasserolle, gerne med teflon. Tilsæt sukker, appelsinlikør, æggeblomme og fløde. Lad sovsen simre under stadig piskning til den bliver tyk. Lad den køle.
Fordel sovsen på desserttallerkner. Læg 2-3 kugler chokoladeis pænt anrettet på hver tallerken. Drys med mandelflager.
Del jordbærrene og læg de halverede jordbær ved siden af isen. Pynt med kviste af citronmelisse og servér.
|
|
Opskriften er vist 10152 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne