Cassatais
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Giv sukker og vand et opkog. Lad sukkerlagen afkøle. Bland sukkerlage, mælk, vanillesukker, salt og piskefløde sammen.
Bland korender eller rosiner og vin i en skål og lad det stå 5 min. Hæld det derefter i flødeblandingen. Tilsæt finthakket appelsinskal.
Skær cocktailbærrene i mindre stykker og bland dem i massen. Hæld massen i en ismaskine og lad den køre 30 min eller i en form og stil den i fryseren i ca 5 timer.
Fra ismaskinen hældes massen i en form og fryses i mindst 1 time.
|
|
Opskriften er vist 10705 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne