Cassatais

Cassatais, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 dl.sukker
0.5 dl.vand
2.5 dl.mælk
1 tsk.vanillesukker
1 nipsalt
3 dl.piskefløde
0.5 dl.Marsalavin eller hvid portvin
1 dl.korender eller rosiner
3 spsk.syltet appelsinskal
10 grønne cocktailbær i Marachino
10 røde cocktailbær i Marachino
 
Opskrift:
Giv sukker og vand et opkog. Lad sukkerlagen afkøle. Bland sukkerlage, mælk, vanillesukker, salt og piskefløde sammen. Bland korender eller rosiner og vin i en skål og lad det stå 5 min. Hæld det derefter i flødeblandingen. Tilsæt finthakket appelsinskal. Skær cocktailbærrene i mindre stykker og bland dem i massen. Hæld massen i en ismaskine og lad den køre 30 min eller i en form og stil den i fryseren i ca 5 timer. Fra ismaskinen hældes massen i en form og fryses i mindst 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 10705 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu