Kylling a la Spla

Kylling a la Spla, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Afrika

AfrikaIndsendt :     

Ingredienser:
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 spsk. Jordnøddesmør
3 spsk. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
1 Sød chilisauce
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Hak løgene fint og steg dem gyldne i olie. Tilsæt jordnøddesmørret.

Del kyllingen i mindre stykker, og læg dem i gryden med løg og jordnøddesmør. Tilsæt tomatpuré, chili og peber skåret i tern, knust hvidløg og salt. Lad dem stege i 10-15 min.

Hæld vand ved så det næsten dækker. Lad retten småkoge til kyllingen er mør.





karakterer:
Opskriften er vist 18233 gange,
og udskrevet 537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7781 (1852 kcal)
KJ pr. Portion 7781 (1852 kcal)
Vægt ialt 2066 gram
Vægt pr. Portion 2066 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 376 KJ (89 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-12 14:39:39
ganske god ret, jeg brugte den på en børnelejer, hvor temat var Afrika. Vi spiste Assida og bulgur til .