Linsesovs
Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser Oprindelsesland : Afrika Indsendt : |
|
|
Hak løget fint og steg det gyldent i olie i en gryde. Rør godt. Tilsæt tomatpuré. Skyl linserne og hæld dem i gryden. Bland det hele under omrøring. Drys med salt. Tilsæt vandet og lad det hele koge op. Lad retten simre ved svag varme i 30-40 minutter.
|
|
Opskriften er vist 17414 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne