Gråand med brombærsaute
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Skær lårene af ænderne og læg dem i en bakke.
Drys sukker, salt samt peber på lårene.
Tilsæt laurbærblade samt de 4 fed hvidløg.
Lad lårene marinere i 8-12 timer.
Ænderne brunes af på en varm pande. Fedtet fra panden hældes over lårene og lårene dækkes med stanniol og kommes i ovn ved 150 grader i ca. 1 time og 30 minutter. De brune ænder krydders med salt og peber. Kommes i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Tages ud og trancheres vendes med brystet nedad. Lad dem hvile i 15 minutter. Skær fra benet og trancheres Anretning: Læg kantarellerne i bunden af tallerken. Læg låret ovenpå og det trancheret bryst. Drys brombærrene ovenpå og servere evt. med rå stegt vildmose kartofler. |
|
Opskriften er vist 15891 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne