Stuvet savoykål
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Indsendt : Red : |
|
|
Snit kålen fint og damp den mør i saltet vand i 10-12 min. Ryst en jævning af 1 1/2 dl mælk og mel og hæld den i under omrøring. Tilsæt resten af mælken og lad stuvningen småkoge 2-3 min. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Tips: Serveres som tilbehør til fx fisk, koteletter eller medisterpølse. |
|
Opskriften er vist 53347 gange,
og udskrevet 1508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Kristian D. S. S - 2011-10-13 19:28:50 Ganske forrygende og lækker cremet! Jeg valgte at dække kålen helt med vand og brugte nærmere 6.5 dl meljævning:-) Husk at pressevandet ud af kålen efter det er blevet kogt! Serverede stuvningen sammen med kyllingefiletter marineret i citron, rosmarin, timian og parmesan, og det passer bare kanon sammen!:-) JohanL/ Norge - 2010-01-25 18:55:32 Serverte denne til torsk. Familien var henrykt lia - 2009-10-27 12:27:45 Denne stuvning er velegnet til mange kødretter, især frikadeller og medister og nakkekoteletter. Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 Jeg serverede stuvningen til fisk, så næste gang bliver det koteletter o.s.v. Den er go'. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne