Cornflakes kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sauce:
Hak løgene og brun dem godt i olien. Tilsæt gulerod og tomat skåret i tern, peanuts og karry og brun det med et par minutter. Tilsæt citronsaften og 3 dl vand og lad saucen koge 20 min under låg. Blend saucen og smag den til med salt og peber, sukker. Kylling paneret med corn flakes: Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Hæld corn flakes op på en tallerken og knus dem en lille smule med hænderne. Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Vend dem i det sammenpiskede æg, lad dem dryppe godt af og vend dem i corn flakes. Læg fileterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Server kyllingefileterne med saucen, kogte kartofler og masser af kogte grøntsager. |
|
Opskriften er vist 165359 gange,
og udskrevet 2815 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (38 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-04-29 18:49:00 Kyllingen var lidt tør og kedelig. Tror det er mere smags fuldt at lave det med kylling med skind på. Sovsen derimod var rigtig lækker. Jeg brugte dog 1 ds hak tomater og så kun 1 dl vand. Istedet for 1 frisk tomat. justin drew bieber - 2013-06-08 15:01:39 det ser lækkert ud Ham den lækre - 2012-01-28 10:54:41 er også god med Nutella! Cecilie - 2010-09-27 12:44:07 Kyllingfileterne kan også steges i olie på en pande, det plejer jeg at gøre. Så skal de lige ligge og hvile lidt med cornflakes på først, så er der mindre risiko for, at det falder af under stegning. Jeg vil dog helt klart prøve at bage dem i aften og se hvordan det bliver. Cornflakesene kan endvidere tilsættes lidt revet parmesan, det er super lækkert. Julie - 2010-04-27 15:14:25 det snager udmærket men det er ikke det bedste, og for dem der ikke har smagt det så kunne der godt være et billede af hvordan det kunne se ud :-) Klaus - 2010-03-03 17:17:29 Sovsen er ualmindelig lækker og velsmagende, min 3-årige datter er helt vild med den og den går faktisk også fint til fisk. Linette - 2009-11-20 13:04:42 I mine tidligere år gik jeg på julemærkehjem. Der fik vi serveret cornflakes kylling. Det var dog kyllingelår, bryst og vinger. Der skulle kyllingen pensles med vand. Cornflakesene grov knuses (så det stadig er flager) med salt og hældes(ligges) ovenpå kyllingskindet. Derefter blev det bagt i ovnen som alm. kylling. Skindet holder sig stadig sprødt og cornflakesene blev også RIGTIG sprøde. MUMS. Jeg har endnu ikke prøvet denne måde - men den er helt sikker værd at prøve. Får spisende gæster i aften - så de får det serveret. Lyder rigtig lækkert :) Bethina - 2007-12-13 18:59:51 Kylling var som da ok,men sovsen synes vi var lidt mærkelig. Får kun karakter 5. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne