Cornflakeskylling

Cornflakeskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 fersk kylling (udskåret)
1-2 æg
 knust cornflakes
 salt
 peber
1500 g.små kartofler i både
1-2 spsk.olie
 lidtpaprika
 salt
 peber
6-8 gulerødder
1 grøn agurk
 
1 brevKNORR BEARNAISE Sauce
50 g.smør
2.5 dl.mælk
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen og vend kyllingestykkerne deri og bagefter i de knuste cornflakes. Kom kyllingen i et ovnfast fad, krydder med salt og peber og steg dem ved 190 C i ca. 40-50 min. eller til kødet er mørt. Vend kartoflerne i olien og krydder med paprika, salt og peber. Fordel dem i en bradepande og steg kartoflerne i ovnen ved 190-200 C i ca. 30 min. eller til de er sprøde. Skræl gulerødderne, vask agurken og skær dem i stave. Tilbered Bearnaise saucen efter anvisningen på pakken og server den til kyllingen, de ovnstegte kartofler og grønsagerne.

Tips:

Ønskes en lettere sauce, kan du nøjes med 25 g fedtstof eller du kan helt udelade det.





karakterer:
Opskriften er vist 20200 gange,
og udskrevet 543 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu