Cornflakeskylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Pisk æggene sammen og vend kyllingestykkerne deri og bagefter i de knuste cornflakes. Kom kyllingen i et ovnfast fad, krydder med salt og peber og steg dem ved 190 C i ca. 40-50 min. eller til kødet er mørt. Vend kartoflerne i olien og krydder med paprika, salt og peber. Fordel dem i en bradepande og steg kartoflerne i ovnen ved 190-200 C i ca. 30 min. eller til de er sprøde. Skræl gulerødderne, vask agurken og skær dem i stave. Tilbered Bearnaise saucen efter anvisningen på pakken og server den til kyllingen, de ovnstegte kartofler og grønsagerne.
Tips: Ønskes en lettere sauce, kan du nøjes med 25 g fedtstof eller du kan helt udelade det. |
|
Opskriften er vist 20200 gange,
og udskrevet 543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne