Hindbærsorbet
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rengør frugterne godt i lunkent vand. Mix dem sammen.
Hæld sukker og danskvand i en gryde og opvarm til sukkeret lige er smeltet. Afkøl derefter i et koldt vandbad. Tilsæt frugtmix og bland godt. Stil det i fryseren i 1 time. Pisk æggehviden med saltet til fast skum og vend det forsigtigt i den halvfrosne masse. Sæt den tilbage i fryseren ca 2 timer. Tag skålen ud og pisk isen godt igennem et par gange undervejs, så iskrystallerne ikke bliver for store. Dyp evt. serveringsglassene i lidt vand eller citronsaft og derefter i sukker, så der dannes en frostet kant. Ske sorbeten op i fire portionsglas. Server straks. |
|
Opskriften er vist 91752 gange,
og udskrevet 2185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (58 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-04-25 14:52:50 kan man bruge alm vand?? Camilla - 2013-01-22 16:15:39 Den kan godt laves dagen før! Meget god, men jeg vil sige, at der er til 6 personer - ikke 10 anonym - 2012-12-30 20:35:56 Den bliver vores nytårsdessert, glæder mig allerede til at smage den ;) Rikke - 2012-02-26 13:40:48 Jeg skal til at lave den nu. Jeg glæder mig til at smage den! :-) CML - 2011-10-05 14:28:17 Hvor mange personer er den til :-) Camilla - 2011-02-18 13:54:56 Kan den laves dagen før? anonym - 2010-09-27 20:19:53 Den ser super lækker ud:)den skal jeg prøve en dag... Per - 2010-09-19 13:52:57 Vi brugte en skål til at fryde den ned i, der skulle den have noget længere. Den kan også fryses i et fad, så passer tiden sikkert bedre. mig og min veninde - 2010-04-10 16:01:57 den bedste hindbæris jeg nogen sinde selv har lavet (det er første gang jeg laver hindbæris) Chalotte - 2007-09-14 14:16:43 Skal det være mineralvand med brus? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne