Vildandebryst med figenrødkål og brombærsauce
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Rødkålen skæres i strimler og sauteres i andefedtet.
Efter 10 minutter tilsættes balsamico vinaigre.
Lad det snurre et par minutter og tilsæt skivede figner.
Damp retten i 10-15 minutter yderligere, smag til med salt og peber.
Skær brysterne fri fra skroget, drys dem med salt og peber, læg dem på en bradepande der er penslet med olie. Steg dem i ovnen 13-15 minutter ved 220° (hvis gennemstegt 25 minutter). Lad kødet hvile i 15-20 minutter. Kog en fond på lår og skrog, skum for fedt, Smelt sukkeret til karamel, tilsæt appelsin- og citronsaft. Lad det koge ind. Tilsæt Cointreau, portvin, vinaigre og brombær, som skal koges ind. Til sidst tilsættes andefond, og saucen koges ned til ¼ ltr. Monteres med smør og smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 21908 gange,
og udskrevet 526 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne