Prinsessekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Bunde:
Pisk æg og sukker tykt og skummende. Bland de to slags mel og bagepulver og vend det forsigtigt i. Fordel dejen i 2 smurte lagkageforme, ca. 23 cm i diameter. Bag bundene 6-8 min. ved 225 grader. Vend dem ud på en rist for at afkøle. Creme: Udblød husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommer og flormelis godt. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud i æggemassen. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Lad den blive håndvarm. Rør den i en tynd stråle i æggemassen. Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i æggeblandingen, når den begynder at tykne. Bland de smuttede, hakkede mandler i. Beklæd en skål med plastfilm. Læg den ene lagkagebund i skålen. Kom cremen på og dæk med den anden bund. Stil kagen koldt 1-2 timer. Vend den buede kage ud på et serveringsfad. Ælt marcipanen sammen med grøn frugtfarve og evt. flormelis. Rul marcipanen ud mellem plastfilm. Dæk kagen med marcipan og sigt flormelis over. Pynt evt. med marcipanblomster og marcipanblade. |
|
Opskriften er vist 39445 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne