Sauce au vin blanc
Indsendt : |
|
|
Udrør fiskefondpulveret i hvidvinen, hæld det i en gryde og bring det i kog. Kom de hakkede skalotteløg i og lad saucen koge ind i 10 minutter. Filtrer saucen og lad den koge 3 minutter med halvdelen af creme fraichen. Bland æggeblommen med resten af creme fraichen og tilsæt denne under piskning. Tag saucen af varmen og krydr med salt, cayennepeber og en smule citronsaft.
Tips: Passer til stegte, pocherede eller grillede fisk i fileter, skiver eller hele. |
|
Opskriften er vist 8286 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne