Sauce au fenouil
Indsendt : |
|
|
Træk smagen ud af fennikelfrøene ved at putte dem i varm mælk i 10 minutter. Pisk æggeblommerne i 5 minutter over svag varme. Filtrer mælken og tilsæt den under stadig piskning. Tilsæt crème fraiche, safran, salt, peber og varm saucen igennem i 3 minutter uden at den koger.
Tips: Passer til kogt fjerkræ eller grillet fisk. |
|
Opskriften er vist 6745 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne