Sauce au curry
Indsendt : |
|
|
Skær løgene i tynde skiver og damp dem i smørret uden at de tager farve. Tilsæt karry og lad det brænde af. Hæld bouillonen ved og lad saucen koge i 20 minutter. Rør melet ud i en smule sauce og kom det i saucen. Lad den koge igennem og tykne under omrøring i ca. 3 min.
Tips: Passer til kogte grøntsager, pocheret fisk, stegt fjerkræ og hårdkogte æg. |
|
Opskriften er vist 6401 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne