Vildand med svampe, enebærsauce og andelår i portvin
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Vildand:
Vildænderne skæres ud i bryster og lår. Skrog og andet afpuds gemmes. Brysterne befries for skind. Steges i 4 minutter på hver side. Tages af panden og trækker yderligere i 10 minutter. Holdes lune. Sauce: Skroget knuses og brunes i en gryde med den ituskårne porre og gulerod samt skalotteløg, hvidløg og enebær. Tilsæt ½ l vand og ½ l kalvefond. Fonden skal stå og simre i 2 timer. Sigtes og reduceres til det halve. Monteres til sidst med smørret. Andelår: Lårene kommes i stegepose med portvin og steges i forvarmet ovn i 1 time ved 180 grader C. Svampe: Svampene skæres i mindre stykker og sauteres af på en varm pande i lige dele olie/smør. Krydres med salt og peber. Svampene steges pænt gyldenbrune. Anretning: Andebrysterne skæres i skiver og anrettes på en varm tallerken med de ristede svampe, portvinslår samt eventuelt tyttebær eller ribs. Til sidst kommes saucen på. |
|
Opskriften er vist 29209 gange,
og udskrevet 750 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne