Sauce verdurette
Indsendt : Red : |
|
|
Kom vin, bouillon og olie i en gryde og lad det koge indtil blandingen er reduceret til det halve. Dæmp varmen og tilsæt hakket hvidløg, purløg, skalotteløg, persille, estragon og kørvel. Krydr med salt og peber. Når saucen igen når kogepunktet tilsættes creme fraichen.
God til kød, fisk, krebsdyr og grillede bløddyr.
Tilberedningstid 5 min. Kogetid: 20 min.
|
|
Opskriften er vist 7887 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne