Jordbærsalat
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask jordbærrene og skær dem i halve, men behold stilken på. Fjern skal og sten fra melonen og skær kødet i mindre stykker. Skyl rucolaen godt. Rens forårsløgene og snit dem fint. Skyl de grønne asparges godt, skær det nederste trevlede fra og kog dem i et par minutter.
Skær baconen i strimler og rist baconen, til den er sprød. Anret salaten med rucola i bunden med jordbær, melon, løg, asparges og bacon oven på. Dryp med balsamico og olie og læg blade af frisk basilikum på toppen. Til sidste krydres med et par vrid hvid peber fra kværnen. Brød til. |
|
Opskriften er vist 75286 gange,
og udskrevet 2668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2014-05-27 15:55:44 En af familiens yndlingssalater til et stykke grillet kød. Mums siger vi bare. :-) 5xjacobsen - 2008-05-31 14:23:57 smager forygende..lækker frisk, god sammensætning af frugt og grønt..alletiders tilbehør til grill på er dejlig lun sommmerdag..kan stærkt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne