Agurk og jordbærsalat
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland fromage fraiche, knust hvidløg og finthakkede krydderurter.
Arranger agurk i skiver eller tern og groft skivede jordbær i en skål og blandes forsigtigt med dressing. Afkøles 1 time før servering. Tips: Er god til krydderet gill kød. |
|
Opskriften er vist 92691 gange,
og udskrevet 3686 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (80 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2013-12-09 16:31:58 Nogle rigtig gode opskrifter har smagt agurk og jordbærrsalat og den kan jeg anbefale Pernille - 2012-07-22 00:27:35 Kunne ikke faa fromage fraiche her men fandt noget taet nok paa. Urterne var fra min egen have og det hele smagte herligt! Ikke sidste gang jeg laver det SusHM - 2010-06-21 11:47:22 En meget, meget lækker opskrift, der absolut kan anbefales. Men hvorfor skal samme opskrift med 2 gangei oversigten? anonym - 2009-06-10 23:06:33 Hvad med skrælden på agurken skal den af ? anonym - 2009-03-05 06:42:40 Jeg vil gerne lave den til 20 personer hvor mange en denne portion til? Dorit Due - 2008-10-08 15:28:57 Synes den smager lidt for meget af mynte ellers en meget frisk salat. mig - 2008-07-19 10:42:07 Den lyder super god og frisk den tror jeg jeg skal prøve. kantinen - 2008-06-02 13:04:29 Super lækker opskrift. vi bruger den på job til gæstemad. Kirsten Tolversen - 2008-04-19 12:40:00 En virkelig god opskrift. Har brugt den flere gange. Frisk og lækker anonym - 2007-08-16 15:32:55 fra en skaller fra 1 til 10 så får den 90 hehe :O) sinepige - 2007-06-12 22:16:01 Rigtig god salat, sager ikke som noget man har smagt før. Fantastisk smagsoplevelse:-) Fam. Bergmann - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig god sommer salat, det er ikke sidste gang jeg laver den. anonym - 2005-01-01 01:01:01 har aldrig smagt så dejlig et måltid og jeg er trods alt 79 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne