Stikkelsbærsyltetøj
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Nippede og skyllede modne stikkelsbær bringes langsomt i kog med den flækkede vanil-lestang og vand til bærrene brister. Sukker tilsættes og koges i 10 min.
Vanillestangen tages op. Rød Melatin og 2 spsk. sukker blandes godt og til-sættes under omrøring i den kogende frugt. Koges i 2 min. Fjernes fra varmen og hældes på små Atamonskyllede glas, der straks lukkes. |
|
Opskriften er vist 76700 gange,
og udskrevet 1540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer bettydarlov - 2015-08-14 15:29:55 hvorfor er der ikke stikkelsbærsyltetøj med hel kanel. med hilsen betty Michelle - 2013-07-30 15:13:43 Vil også varmt anbefale at hælde noget hyldeblomstsaft i. Jeg brugte heller ikke rød melatin men kogte det i stedet ind så det fik en sirups lignende konsistens. Den er vildt lækker! Frisk og sød og smager af sommer, mmmh! Benthe - 2012-07-29 08:58:06 Man kan fryse alle bær, og bruge dem til grød, marmelade osv. Per - 2010-08-11 08:45:35 Fik ca. 1 litter ud af denne portion Søs - 2009-08-08 11:08:39 Kan man fryse stikkelsbærrerne og så lave sylte dem senere på året ? Susanne - 2009-07-30 11:16:47 Himmelsk........ Man kan med fordel ændre halvdelen af vandet med hyldsblomstdrik |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne