Vildandebryst med rodfrugter og syltede blommer
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Vildandebryst:
Lårene skæres fra og brunes i en gryde. Sky, fløde og persille tilsættes og dette simrer ved svag varme i ca. 1 time, eller til lårene er møre. Tag lårene op. Saucen jævnes eventuelt, og smages til med salt og peber. Andebrysterne skæres fra, og skindet ridses let. Andebrysterne brunes på begge sider og krydres med salt og peber. Andebrysterne steges færdige i ovnen, ved 215 grader C i ca. 8 minutter, lige før servering. Rodfrugter: Rodfrugterne skrælles og skæres i små tern. Rodfrugtternene sauteres i smør, sammen med timian, uden at brune. Syltede blommer: De skyllede blommer kvartes og befries for sten. Blommerne koges i 15 minutter med rødvin, vand, sukker, anis og Armagnac. Kan serveres både varm og kold. Anretning: Rodfrugterne lægges i bunden af varme tallerkener, herpå lægges lårene. Brysterne skæres i tynde skiver og lægges omkring. Server blommerne til. Retten serveres eventuelt sammen med råstegte kartofler. Tips: Det gælder næsten alt vildtkød, at det skal steges rødt eller rosa. Vil man have det gennemstegt, skal det braiseres, eller koges færdigt, ellers bliver det sejt. |
|
Opskriften er vist 34236 gange,
og udskrevet 744 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne