Is med æble og kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både.
Kog æblerne med vand og sukker ved svag varme i ca. 15 min. til æblerne er møre.
Blend æblerne og afkøl mosen.
Pisk æggeblommer, sukker, vanille og kanel til en luftig æggesnaps.
Pisk fløden til skum.
Vend den afkølede æblemos i æggesnapsen sammen med flødeskummen.
Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alu-folie.
Frys cremen i 3-4 timer.
Rør i den under nedfrysningen.
Ved servering pyntes isen med smeltet chokolade eller æblebåde der er ristet med smør og 1 tsk sukker på panden.
|
|
Opskriften er vist 13241 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer astrid - 2007-09-16 17:14:52 det lyder godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne