Is med æble og kanel

Is med æble og kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
450 g.æbler (ca. 4)
1 dl.vand
50 g.sukker
2 æggeblommer
100 g.sukker
1 vanillestang
3 tsk.stødt kanel
1.5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 lys chokolade
 
Opskrift:
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både. Kog æblerne med vand og sukker ved svag varme i ca. 15 min. til æblerne er møre. Blend æblerne og afkøl mosen. Pisk æggeblommer, sukker, vanille og kanel til en luftig æggesnaps. Pisk fløden til skum. Vend den afkølede æblemos i æggesnapsen sammen med flødeskummen. Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alu-folie. Frys cremen i 3-4 timer. Rør i den under nedfrysningen. Ved servering pyntes isen med smeltet chokolade eller æblebåde der er ristet med smør og 1 tsk sukker på panden.





karakterer:
Opskriften er vist 13241 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-16 17:14:52
det lyder godt