Danablu rørt med rom og valnødder

Danablu rørt med rom og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.danablu
1.5 dl.Madlavningsfløde 18 %
2-3 spsk.rom
50 g.groft hakket valnøddekerner
 
 Pynt:
4-6 valnøddekerner og lidt af det spæde fra bladselleri
 
 Tilbehør:
 Bladselleri skåret i 5 cm. lange stykker ristet rugbrød i trekanter
 
Opskrift:
Rør danablu blød med fløde. Tilsæt rom og knuste valnøddekerner. Smag til. Kom osten i en krukke og pynt med valnøddekerner og bladselleristop.





karakterer:
Opskriften er vist 19945 gange,
og udskrevet 448 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-18 16:03:07
Har serveret denne ost til en påskefrokost. Alle var begejstret.. Gæsterne fik retsen med hjem, samt en kopi af opskriften. Nu skal den serveres igen til Påske