Løgsuppe med bacon

Løgsuppe med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.løg
35 g.smør
20 g.hvedemel
1.5 l.vand
1 dl.fløde
 salt
 peber
100 g.bacon i tynde skiver
 franskbrød
 Smør
 
Opskrift:
De pillede løg skæres i tynde skiver, der ristes gyldne i smørret, hvorefter melet drysses over og gyldnes. Der spædes med vand og suppen koges 10 min. og smages til med fløde, salt og peber. Ved serveringen drysses med sprødstegt bacon og smørristede franskbrødsterninger.





karakterer:
Opskriften er vist 31836 gange,
og udskrevet 734 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-12 18:56:07
Dejlig opskrift, men jeg vil også sige knap så meget vand i forhold. prøv at komme lidt hvidløg i også, det giver lige et pift.

  -   2010-01-24 22:08:17
smager godt ,men mindre vand, og mere bacon og brød. rist brødtern på panden i baconfedet