Pizzabund

Pizzabund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
15 g.salt
1000 g.hvedemel
5.5 dl.vand
30 g.gær
 
Opskrift:
Melet ligges ud på bordet så det danner et lille bjerg. Der laves hul i midten og lunket vand hældes deri. Gær tilsættes og røres godt ud. Salt tilsættes og melet blandes deri og æltes sammen til en dej. Skal hæve 1 time.

Tips:

Er god til pizza!





karakterer:
Opskriften er vist 35848 gange,
og udskrevet 658 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-22 23:57:22
Man kan ikke ligge mel på bordet, man lægger det.

  -   2013-07-18 23:45:57
næsten helt ufatteligt, at en pizzabund, "er god til pizza"...

  -   2012-06-17 16:04:20
Altså er det ik lidt mærkeligt at putte gær i en raw-food pizza? Jeg tror altså den skal bages selvom det ikke står der... Det gør vi i hvertfald:)xx

  -   2011-01-08 23:11:11
Den skal slet ikke bages. Rul den ud, gnid den med en flækket tomat, kom råt kød på, og drys med lidt revet ost, "raw food pizza".

  -   2008-06-04 10:17:19
wow fanatisk <'333 elsker min klasse

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor lang tid skal dem bage??