Pizzabund
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Melet ligges ud på bordet så det danner et lille bjerg. Der laves hul i midten og lunket vand hældes deri. Gær tilsættes og røres godt ud. Salt tilsættes og melet blandes deri og æltes sammen til en dej. Skal hæve 1 time.
Tips: Er god til pizza! |
|
Opskriften er vist 35796 gange,
og udskrevet 656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (37 stemmer) |
|
Kommentarer arne - 2014-01-22 23:57:22 Man kan ikke ligge mel på bordet, man lægger det. ham-der91 - 2013-07-18 23:45:57 næsten helt ufatteligt, at en pizzabund, "er god til pizza"... Nina - 2012-06-17 16:04:20 Altså er det ik lidt mærkeligt at putte gær i en raw-food pizza? Jeg tror altså den skal bages selvom det ikke står der... Det gør vi i hvertfald:)xx Michael - 2011-01-08 23:11:11 Den skal slet ikke bages. Rul den ud, gnid den med en flækket tomat, kom råt kød på, og drys med lidt revet ost, "raw food pizza". 7.a - 2008-06-04 10:17:19 wow fanatisk <'333 elsker min klasse Natasja - 2005-01-01 01:01:01 hvor lang tid skal dem bage?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne