Tomat chutney med abrikoser
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Opvarm olien i en svær gryde på middel blus.
Når olien er gennemvarm kommes panchpora i. Lad krydderierne syde og springe i nogle få sekunder, men vær helt sikker på, at de ikke brænder på.
Kom så de hele røde chili i, rør en gang og tilsæt hvidløg og ingefær. Steg krydderierne under omrøring i ca. 5 sekunder.
Kom nu tomater, salt og sukker i og lad det hele småkoge over middel til lavt blus, eller indtil væsken fordamper og blandingen begynder at blive tyk. Dette kan vare ½ til 1 time.
Herefter kommes abrikosstykkerne og de hele grønne chili i.
Lad chutneyen småkoge ved lavt blus i endnu 10 til 15 minutter eller indtil den bliver tyk, klæbrig og skinnende.
Chutneyen serveres lunken til hovedretter. De hele krydderier spises normalt ikke. Retten kan opbevares et par dage i køleskabet.
|
|
Opskriften er vist 13807 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer marie-louise - 2007-03-08 10:11:07 super tilbehør til kryddert mad, gerne okse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne