Rødbedechutney med svesker og kaffe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : |
|
|
Skær sveskerne ud i tern a ca. 1/2x1/2 cm. Skær de syltede rødbeder ud i lidt mindre tern. Skær de rå rødbeder i helt små tern.
Bring sveskerne i kog med syltelage, eddike, krydderier og kaffe. Kog ca. 6-8 minutter til sveskerne er blevet blødere uden dog at smatte helt ud. Kast de rå rødbedetern i gryden og træk den så af blusset. Kom grydens indhold i en skål, lad det køle lidt af. Vend de syltede rødbeder i og smag til med salt og peber. Justér evt. konsistens og smag med vand/eddike/sukker.
|
|
Opskriften er vist 11809 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne