Rødbedechutney
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Kom alle ingredienserne undtagen rødbederne i en gryde og bring det i kog. Lad det småkoge ved svag varme ca. 20 minutter. Tilsæt rødbederne og kog videre 10 minutter mere. Fordel blandingen i varme sylteglas og luk dem til, når indholdet er blevet koldt.
|
|
Opskriften er vist 23144 gange,
og udskrevet 600 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer sa - 2008-07-20 21:02:20 1 tsk stødt nelliker tilføjes og Æblerne i tern tilsættes 3 min. før afslutning. Så bliver det et 10-tal. V.h. Steen Andersen anonym - 2008-07-19 11:10:23 Endnu ikke prøvet. Men- det ser ud til at æblerne kun skal have 3 min. Det vil jeg gøre et forsøg med. V.h. Steen Andersen, Dragør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne