Rødbedechutney

Rødbedechutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kogte rødbeder i tern
750 g.æbler i tern
2 hakkede løg
6 dl.cidereddike
1 tsk.stødt ingefær
1.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
225 g.farin
 
Opskrift:
Kom alle ingredienserne undtagen rødbederne i en gryde og bring det i kog. Lad det småkoge ved svag varme ca. 20 minutter. Tilsæt rødbederne og kog videre 10 minutter mere. Fordel blandingen i varme sylteglas og luk dem til, når indholdet er blevet koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 23144 gange,
og udskrevet 600 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-20 21:02:20
1 tsk stødt nelliker tilføjes og Æblerne i tern tilsættes 3 min. før afslutning. Så bliver det et 10-tal. V.h. Steen Andersen

  -   2008-07-19 11:10:23
Endnu ikke prøvet. Men- det ser ud til at æblerne kun skal have 3 min. Det vil jeg gøre et forsøg med. V.h. Steen Andersen, Dragør.