Kumquats- og mangochutney
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Kumquats - Kumquat Indsendt : |
|
|
De røde peberfrugter skæres i halve, og steges få minutter under grillen, hvorefter de flås og skæres i strimler.
Kumquats skæres i halve, og koges møre sammen med de pillede perleløg i en kasserolle. De rå ananas og mango skæres i tern. Krydderierne knuses i morter (undtagen nigelle), og tørsteges i en gryde. Tilsæt eddike og sukker, og lad det koge et par minutter, indtil smagen trækker rigtigt ud. Derefter kommes grønsagerne i gryden og koger igen et par minutter.
Til sidst vendes frugterne og nigellefrø i, hvorefter blandingen hældes på henkogningsglas.
Serveres som garniture til stegt, koldt eller varmt kød.
|
|
Opskriften er vist 13205 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne