Indisk mangochutney med æbler og rosiner

Indisk mangochutney med æbler og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
0.5 frisk rød chili
1 fast mangofrugt
3 æbler
3 dl.rosiner
4 spsk.honning
1 spsk.salt
2 spsk.kokosmel
1.5 dl.vineddike
1.5 dl.vand
 
Opskrift:
Skyl chilien. Skræl mangofrugten og æblerne. Skær mangokødet fra stenen. Fjern kernehuset fra æblerne. Skær mangokødet og æblerne i mindre stykker og hak chilien. Småkog alle ingredienserne sammen under låg i 25 minutter. Rør en gang imellem. Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind uden låg til passende konsistens. Hæld blandingen på rene glas med tætsluttende låg. Chutneyen kan holde sig 2 måneder i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 14112 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu