Indisk mangochutney med æbler og rosiner
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Skyl chilien. Skræl mangofrugten og æblerne. Skær mangokødet fra stenen. Fjern kernehuset fra æblerne. Skær mangokødet og æblerne i mindre stykker og hak chilien.
Småkog alle ingredienserne sammen under låg i 25 minutter. Rør en gang imellem. Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind uden låg til passende konsistens.
Hæld blandingen på rene glas med tætsluttende låg. Chutneyen kan holde sig 2 måneder i køleskabet.
|
|
Opskriften er vist 14109 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne