Imli Chutney - tamarindchutney
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Tamarindmassen lægges i blød i en porcelænsskål i 3 dl varmt vand i ½ time.
Derefter moses den opblødte masse omhyggeligt med bagsiden af en ske eller med fingrene, så den bliver til en tyk vælling.
Kom nu yderligere 2½ dl varmt vand i, bland det hele grundigt og lad det stå, til det bliver lunkent. Så mos igen i et minut og si saften over i en anden porcelænsskål.
Massér så meget af den tykke mos som muligt gennem sien ned i skålen.
Kom de hakkede dadler, salt og sukker i sammen med chili peber og kog så tamarindsaucen i 5 til 7 minutter. Tag den derefter af blusset og lad den køle ned.
Kom den nu i blenderen og gør den blød og jævn. Hæld den så i en skål og tilsæt stødt ingefær og ristede spidskommensfrø.
Kom chutney'en i et glas eller en porcelænskrukke. Ekstra chutney kan holde sig i køleskabet i en uges tid eller nedfrosset i 2 til 3 måneder.
|
|
Opskriften er vist 12945 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne