Chilichutney med agurk- og citrusaroma
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Skræl agurkerne, fjern kernerne og skær dem i skiver. Drys dem med en halv spiseskefuld salt og lad dem trække et øjeblik. Imellemtiden grovhakkes drueagurkerne, rødløg finthakkes, tomater skæres i tern, hvidkål skæres i fine strimler og til sidst skæres den kernefri chili i fine tern. Alle grøntsager lægges i skål og overhældes med citrussaften, salt og blandes herefter grundigt sammen. Bør stilles i køleskab 3 dage inden servering.
Servér denne elegante chutney til sommerens grillfester eller til de hjemmelavede hamburgers eller til en gang grillede pølser.
|
|
Opskriften er vist 16086 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 2017-08-24 09:52:18 Holdbarhed? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne