Gammeldags vildand med flødesauce
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Ænderne renses for rester af fjer og indvolde og duppes tørre med en køkkenrulle eller lignende.
Skær gulerødderne i 1 cm. tykke skiver og løgene i ¼. Varm olien i bunden af en tykbundet gryde og brun ænderne godt heri. Tag dem op efter 5-8 min. og kom urterne i. Når de har taget farve, hældes vand og krydderier i, skru ned på lavt blus, kom ænderne tilbage i gryden, læg låg på og lad det hele simre i: A) 20 min., hvis du kan lide rosa andebryst. B) 40 min. hvis de skal være gennemstegte. Nøjes du med de 20 min. må du skære lårene fra, og lade dem koge med 20 minutter til. Hold bryststykkerne varme mens du laver saucen. Serveres med Stegte kartofler og waldorf salat - hvis det skal være rigtigt. |
|
Opskriften er vist 35776 gange,
og udskrevet 1114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-01-20 19:55:25 Piskefløde og ribsgele må være til saucen. kok-amok - 2006-12-13 11:46:08 godt og enkelt Henning - 2005-01-01 01:01:01 Hvor er det lige at piskefløden kommer i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne