Hindbærgele

Hindbærgele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 l.usødet hindbærsaft
1 brevGul Melatin (40 g)
750 g.sukker
 
Opskrift:
Saften tilsættes under omrøring Gul Melatin. Opvarmes til kogepunktet og koges 1 minut. Sukkeret røres i. Geléen bringes hurtigt i kog under omrøring og koges 1 min. Beregn først kogetiden fra det øjeblik, hvor hele overfladen bobler. Når overfladen er faldet i ro, fjernes skummet. Geléen fyldes i Atamonskyllede glas og lukkes dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 26052 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu