Andebryst med rosmarinsauce

Andebryst med rosmarinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Andebryst med rosmarinsauce, billede 4 Andebryst med rosmarinsauce, billede 1 Andebryst med rosmarinsauce, billede 2 Andebryst med rosmarinsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 andebrystfileter
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
 Rosmarinsauce:
3 dl.kraftig, lys bouillon
1 pæn stilk frisk rosmarin
1 dl.rødvin
100 g.smør
1-2 tsk.rosmarin
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
 Endvidere:
200 g.sukkerærter
 
Opskrift:
Drys andebrysterne med salt og peber. Læg dem først med fedtsiden nedad på panden. Steg dem 8-10 minutter på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme under folie.

Hæld bouillonen på panden og tilsæt den friske rosmarin. Lad det koge sammen for god varme i 4-5 minutter. Si fonden og hæld den tilbage på den rengjorte pande.

Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter. Pisk smørret i og kog for god varme. Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.

Giv de nippede sukkerærter et kort opkog i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af inden de serveres. Skær andebrystfileterne i tynd skrå skiver og anret dem portionsvis med saucen og sukkerærterne.





karakterer:
Opskriften er vist 86574 gange,
og udskrevet 1790 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-22 05:03:47
Ved i om man kan bruge fløde og smør??

  -   2007-01-27 19:07:45
Helt enig med John! Men den store mængde smør erstattede jeg med en god sjat fløde! - I øvrigt dumt, at denne opskrift figurerer to gange (med samme navn)

  -   2005-01-01 01:01:01
Supersauce... der er knald på... Forsigtig med saltet.