Sauce Gribiche

Sauce Gribiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 Hårdkogte æg
2 spsk.Dijonsennep
2 spsk.Hakkede blandede krydderurter (persille Purløg Kørvel)
2.5 dl.Olivenolie
 Citronsaft
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Skær de hårdkogte æg over og pil blommerne ud. Gnid blommerne gennem en sigte. Rør blommerne helt glatte med sennep. Tilsæt olivenolie som til mayonnaise, smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Tilsæt de finthakkede krydderurter og de finthakkede æggehvider.





karakterer:
Opskriften er vist 13122 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu