Frugtmousse
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer og sukker piskes let og luftigt.
Den udblødte, smeltede gelatine tilsættes frugtpuréen, vendes i æggeskummet.
Derefter vendes letpisket fløde og piskede æggehvider i, og moussen anrettes i potionsglas, køles.
Ved servering dekoreres med frugt og flødeskum.
Til frugtmousse er følgende frugter velegnede: Jordbær, hindbær, ribs, solbær, stikkelsbær, brombær, tyttebær, blåbær samt blendede appelsinfileter samt citron-, grape- og pampelmoussefileter. Blendet frugtkød fra pærer, æbler og bananer mm. (bør blendes med lidt citronsaft af hensyn til mørkfarvning) er også velegnede, men bør tilføjes lidt spiritus eller likør. |
|
Opskriften er vist 20465 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne