Tunfiskefrikadeller

Tunfiskefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
185 g.tun (1 dåse)
50 g.hakket champignon
2 fedhakket hvidløg
2 æg
1 dl.rasp
1 dl.mælk eller fløde
 Salt
 peber
 
 Olie/margarine til stegning
 
Opskrift:
Dræn tunen, og mos den med en gaffel eller ske. Kom resten af ingredienserne i og rør godt. Lad farsen trække I en halv time.

Form som frikadeller, og steg dem I ca. 4-5 minutter på hver side.

Tips:

Champignonerne kan erstattes af et løg. Persille kan tilsættes efter smag og behag. En skive jalopeño peber finthakket gør sig også godt.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunfiskefrikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 18152 gange,
og udskrevet 514 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-26 19:07:21
Gode måde at få fisk på, for den fattige studerende. Derfor et 9-tal. Kan dog med fordel spices op med krydderurter, og evt. chili!

  -   2007-04-11 21:49:03
Fantastiste lækre deller, for en mere sund opskrift sæt dem i ovnen ved 200 grader til de får en sprød overflde, det bliver de ikke ringere af. god fornøjelse