Tunfiskefrikadeller
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Dræn tunen, og mos den med en gaffel eller ske.
Kom resten af ingredienserne i og rør godt.
Lad farsen trække I en halv time.
Form som frikadeller, og steg dem I ca. 4-5 minutter på hver side. Tips: Champignonerne kan erstattes af et løg. Persille kan tilsættes efter smag og behag. En skive jalopeño peber finthakket gør sig også godt. |
|
Opskriften er vist 18152 gange,
og udskrevet 514 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Merete - 2007-05-26 19:07:21 Gode måde at få fisk på, for den fattige studerende. Derfor et 9-tal. Kan dog med fordel spices op med krydderurter, og evt. chili! kk - 2007-04-11 21:49:03 Fantastiste lækre deller, for en mere sund opskrift sæt dem i ovnen ved 200 grader til de får en sprød overflde, det bliver de ikke ringere af. god fornøjelse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne