Indiske kødboller
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Pil løget og hak det fint. Pil og pres hvidløgsfeddet.
Bland kødet med løg, karry, hvidløg og kartoffelmel til en smidig fars.
Del farsen i 16 lige store dele og form dem til kødboller. Det er lettere at trille kødbollerne, hvis man først fugter hænderne med lidt koldt vand. Bring en gryde halvt fyldt med letsaltet vand i kog. Læg kødbollerne i vandet ved hjælp af en hulske. Lad dem simre ved svag varme i 10 min. Lav saucen imens: Opvarm olien i en stor gryde. Steg hvidløg, løg og karry i ca. 1 min. Tilsæt knuste tomater og 4 spsk. vand. Tag forsigtigt kødbollerne op og bland dem forsigtigt i saucen. Garner med skyllet, grofthakket koriander eller bladpersille. |
|
Opskriften er vist 21992 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-05-29 01:23:52 Smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne